BEN STANSALL / AFP
Nemzetközi foci sport

Volt olyan Forma-1-es versenyző, aki a helyszínen nézte az angol-magyart

Azt mondta, minden pont számít. Egyet szerzett is Anglia.

Mindig öröm nézni ezt a csapatnyi angol játékost. Rengeteg tehetség van a pályán. Minden pont számít, higgyetek nekem!

– írta a Twitter-oldalára kitett kép mellé George Russell, aki jövőre már a Forma-1-es Mercedes versenyzője lesz, miután átigazol majd a Williamstől.

Russell ezt a képet a kedd esti angol-magyar világbajnoki selejtezőről posztolta, a Wembleyből. A meccs nagy meglepetésre 1-1-es döntetlennel ért véget, a magyar válogatott Sallai Roland tizenegyesből szerzett góljával még vezetett is.

Kapcsolódó
Shaw a Nego elleni szabálytalanságról: Azt hittem, meghalt
Az angolok szerint szánalmas volt a magyar válogatott játékosa.

Az angolok így még nem biztosították be a kijutásukat a katari világbajnokságra, míg a magyar csapaton már nem sokat segít a pontszerzés, ugyanis két fordulóval a vége előtt hat pont a hátrány a második lengyelek mögött, de míg a riválisnak +17-es a gólkülönbsége, addig Marco Rossi negyedik helyen álló válogatottjának csak +1-es.

Kapcsolódó
Magyar és lengyel szurkolók verekedtek rendőrökkel az angol-magyar világbajnoki selejtezőn
Újra volt mit jegyzetelnie a FIFA felügyelőjének a meccsünkön.

A mérkőzés kapcsán a sajtó nemcsak azzal van tele, hogy meglepetésre otthon botlott Anglia, hanem hogy a rendőrök magyar és lengyel drukkerekkel csaptak össze a magyar szektorban. Egy magyart őrizetbe vettek, a FIFA pedig vizsgálatot indított – ahogy az albán-lengyel mérkőzés kapcsán is, ahol palackokkal dobálták meg a vendégek játékosait.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!