Michael Regan/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Hivatalos: Szalai Ádám játszhat az Andorra elleni vb-selejtezőn

A Magyar Labdarúgó Szövetség bejelentette közösségi oldalain, hogy a legutóbbi kötelezően előírt koronavírustesztjén a magyar csapat minden tagja negatív eredményt produkált. Ez egyben azt is jelenti, hogy Szalai Ádám is pályára léphet a szerdai világbajnoki selejtezőn.

A csapatkapitány még játszhatott az Anglia elleni vb-selejtezőn (0-4), de az Albánia ellen 1-0-ra elveszített mérkőzésről már lemaradt, mert az aktuális koronavírustesztje pozitív lett. Azóta viszont ez már a harmadik negatív tesztje, ezért a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) engedélyezi a szereplését.

Kapcsolódó
Szoboszlai külön kérte a Lipcsétől, hogy maradhasson az Andorra elleni meccsre
Pedig úgy tűnt, ő is utazik haza Gulácsival és Orbánnal együtt.

Az Andorra elleni világbajnoki selejtező szerda este 20:45-kor kezdődik.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!