Illyés Tibor/MTI
Magyar foci sport

Marco Rossi: Luxus lenne alábecsülni az ellenfelünket, főleg két ilyen találkozó után

Megtartotta az Andorra elleni világbajnoki selejtező előtti sajtótájékoztatóját Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

Az olasz edző arra hívta fel a figyelmet, hogy bár mi számítunk a mérkőzés esélyesének, nem szabad lebecsülni Andorrát sem. Többek között azt hozta fel érvként, hogy az angolok (0-4) és az albánok elleni (0-1) mérkőzés is pocsékul sikerült.

A sajtótájékoztatón részt vett Nagy Ádám is, a középpályás elárulta, hogy komoly beszélgetésen van túl a csapat, ahol átvették, hogy történhetett meg az, hogy a franciákkal döntetlent játszott a válogatott, de Albániától kikapott.

Elkezdtünk valamit építeni, ami a szurkolók szeretetét is erősítette és nem szeretnénk ezt egy hét alatt lerombolni, ezért is él bennünk egy hatalmas motiváció, hogy Andorra ellen megmutassuk, hogy vissza tudunk térni a helyes útra

– mondta Nagy.

A magyar válogatott szerdán fogadja Andorrát a Puskás Arénában 20:45-től.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!