Nemzetközi foci

Kane döntött a jövőjéről

PAUL CHILDS / POOL / AFP
PAUL CHILDS / POOL / AFP

Harry Kane, a szeptember másodikai világbajnoki selejtezőn Budapesten vendégeskedő, Eb-döntős angol labdarúgó-válogatott csapatkapitánya azt mondta: a mostani átigazolási szezonban nem távozik klubjától, a Tottenham Hotspurtől.

Kapcsolódó
Lengyelországból érkezik a válogatott keret meglepetésembere
Dzsudzsák nincs, Szoboszlai és Sallói viszont ismét behívót kapott.

A csatár, aki a londoni egyesület történetének második legeredményesebb gólszerzője, a bajnok Manchester Cityhez tartott, amelynek vezetőedzője, Pep Guardiola nyilvánosan el is ismerte, hogy szeretnék őt szerződtetni. A Spurs ugyanakkor mindvégig jelezte, hogy a 28 éves támadó nem eladó, és most úgy tűnik, nem is kapott olyan ajánlatot a Citytől, amely az álláspontja megváltoztatására késztette volna.

Kane vasárnap, a Wolverhampton elleni bajnokin lépett először pályára a mostani szezonban, a szurkolók pedig hősként ünnepelték.

“Nagyszerű fogadtatásban részesültem vasárnap, az utóbbi hetekben pedig rengeteg támogató üzenetet kaptam. Ezen a nyáron a Tottenhamnél maradok, és száz százalékig arra összpontosítok, hogy sikereket érjünk el a csapattal” – írta a Twitteren a játékos.

Kane szerződése 2024-ig szól az észak-londoni klubnál, és a megállapodásban nem szerepel kivásárlási ár.

Olvasói sztorik