Shaun Botterill/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Romelu Lukaku 15 perc alatt gólt lőtt a Chelsea-ben

Villámgyorsan megszerezte első gólját régi-új csapatában Romelu Lukaku. A belga csatárt 113 millió euróért szerződtette a Chelsea, Thomas Tuchel vezetőedző pedig világosan kijelentette az Arsenal elleni rangadó előtt, hogy nem azért fizettek érte ennyit, hogy a padon ücsörögjön.

Kapcsolódó
A 113 millió eurós kérdés: tényleg ennyire kell Lukaku a Chelsea-nek?
A Chelsea egyszer már lemondott róla, és megbukott a Manchester Unitedben is, de Romelu Lukaku most ismét Angliában bizonyíthatja, hogy ott van a legjobbak között.

Ennek szellemében Lukaku kezdő volt a mérkőzésen és a 15. percben vezetést is szerzett csapatának, igaz nem volt túl nehéz dolga közvetlen közelről a hálóba passzolni Reece James bejátszását.

A cikkünk megjelenésekor még tart a mérkőzés, a Chelsea Lukaku góljával vezet 1-0-ra.

Frissítünk!

Még az első félidőben Reece James is betalált, így nyert 2-0-ra a Chelsea.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!