Nemzetközi foci

Kane most unta meg, hogy nem nyer semmit a Tottenhammel

MATTHEW CHILDS / POOL / AFP
MATTHEW CHILDS / POOL / AFP

Harry Kane ismét jelezte a Tottenham vezetőségnek, hogy távozna a klubtól, írja a Sky Sports.

Kane hiába szállítja szezonok óta megbízhatóan a gólokat – 22 góljával Mohamed Szalahhal holtversenyben áll idén a góllövőlista élén, és az utolsó hét bajnoki idényben mindig eljutott legalább 17 találatig –, a Tottenhammel még semmit nem nyert. A mostani idényben a Ligakupa-döntőben volt a legközelebb a trófeához a Spurs, de 1-0-ra kikapott a Manchester Citytől.

A Sky Sports szerint a játékos szeretne továbbra is a Premier League-ben futballozni, és City, a Manchester United, valamint a Chelsea is kapcsolatban áll a Kane-t képviselő ügynökséggel.

Kane szerződése 2024-ig szól a Tottenhamnél, amely nagyjából 140 millió euróra taksálja a vételárát. A Spurs jelenleg hatodik helyen áll a bajnokságban, és bár matematikai esélye van odaérni a BL-t jelentő negyedik helyre, de ehhez az eredmények elég valószínűtlen együttállása kéne.

Hogy melyik csapat lehet az ideális Kane kvalitásaival, az kiderül Szabó Péter írásából a most indult Sport 24-en:

Kapcsolódó
Menni vagy nem menni? – Harry Kane és a Tottenham dilemmája
Harry Kane állítólag szívesen távozna a Tottenhamtől, de van-e olyan futballklub, amely egyszerre ki tudja és ki is akarja fizetni a világ egyik legjobb csatárának a lelépési pénzét?
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik