Nemzetközi foci

Lionel Messi megérkezett Párizsba, Neymar is köszöntötte már

Lionel Messi a Paris Saint-Germainnél folytatja a pályafutását, ha átmegy az orvosi vizsgálaton. Erről a PSG is kitett egy sokat sejtető videót a Twitter-oldalára, amelyen az argentin zseni hat aranylabdája látható az Eiffel-torony előtt.

A Paris Saint-Germain szerdán 11 órára sajtótájékoztatót szervezett, így minden jel szerint akkor jelentik be a 34 éves futballista szerződtetését. Messi mindenben megegyezett a francia klubbal, amellyel kettő plusz egy évre szóló megállapodást köt, idényenként 40 millió eurós fizetéssel. A francia L’Equipe is készített egy felvételt, amelyen Messi az ablakból kihajolva integet a francia szurkolóknak.

Korábbi barcelonai csapattársa, a brazil Neymar is köszöntötte régi barátját a csapatában. Az Instagram-oldalának sztorijában osztott meg egy videót, amelyen ketten egymást ölelik, efölött pedig az „újra együtt” felirat látható.

Instagram

Messi 778 mérkőzésen 672 gólt szerzett a katalánok színeiben, mindkettő klubrekord. A Bajnokok Ligáját négyszer, a klubvilágbajnokságot és az európai Szuperkupát három-három alkalommal, a bajnokságot tízszer, a Király Kupát és a spanyol Szuperkupát hétszer nyerte meg. Számtalan egyéni díja közül – a hat Aranylabdán kívül – kiemelkedik a hat európai Aranycipő és a nyolc spanyol gólkirályi cím.

Frissítünk!

Kedden késő este a PSG hivatalosan bemutatta Messit és többek között az is kiderült, hogy a 30-as mezszámot kapta. Ez volt az első mezszáma a Barcában is.

Olvasói sztorik