Nemzetközi foci

Messi mindenben megegyezett a PSG-vel

Pau BARRENA / AFP
Pau BARRENA / AFP

Reggel még azt írtuk, vannak még kérdőjelek Lionel Messi jövőjével kapcsolatban, de a spanyol és a francia lapok immár kész tényként kezelik, hogy a hatszoros aranylabdás megállapodott a PSG-vel, és két évre Párizsba szerződik. A két év lejárta után a feleknek opciós joguk lesz egy újabb szezonnal megtoldani a megállapodást, írja a Marca.

Az átigazolásokkal kapcsolatban általában jól értesültnek számító Fabrizio Romano azt írja, Messi évente 35 millió eurót keres majd, és ehhez jönnek még a különféle bónuszok.

A francia L’Équipe szerint Messi kedd délután érkezik Párizsba, és szerdán mutatják be sajtótájékoztató keretében. Elég fura lesz őt PSG-mezzel a kezében látni azok után, hogy eddig minden a Barcelonához kötötte, ahol a meccsek és a gólok tekintetében is ő a klubrekorder.

És akkor említsük még meg a PSG nyári igazolásait: Achraf Hakimi, az Eb legjobbjának választott Gianluigi Donnarumma, Georginio Wijnaldum, Danilo Pereira és Sergio Ramos. Hozzájuk jön még Neymar, Kylian Mbappé, Ángel Di María, Keylor Navas, Marco Verratti, Mauri Icardi és sokan mások. Hatalmas nyomás lesz Mauricio Pochettinón, mert ilyen kerettel minden vereség kínos, miközben az öltözőben sem lesz egyszerű ennyi egyéniséget összehangolni.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik