Pau BARRENA / AFP
Nemzetközi foci sport

A Barca állítólag még tett egy utolsó utáni ajánlatot Messinek, hogy maradásra bírja

Bár pár napja a Barcelona bejelentette, hogy a csapat történetének legeredményesebb játékosa, Lionel Messi távozik, még mindig sok a kérdőjel az ügyben.

A La Porteria nevű katalán csatorna megszellőztette, hogy a Barcelona vezérigazgatója, Ferran Reverter felhívta Messi édesapját, hogy tegyen még egy utolsó utáni kísérletet, hátha sikerül egy ajánlat révén maradásra bírni az argentin klasszist.

Párizsban közben a PSG-drukkerek hétfőn a reptéren gyülekeztek Messire várva, de hiába. Ha végül a PSG-t választja Messi, akkor is csak az összes fontos részlet tisztázása után utazik a francia fővárosba, addig a jogászoké a főszerep.

A francia L’Équipe azt írta, Messi magángépe hétfő este Ibizán landolt, de sem Messi, sem édesapja nem volt a gépen, helyettük egy jogász egyeztetett a PSG egyik képviselőjével.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!