Nemzetközi foci

Újabb játékosától vált meg a Barca

LLUIS GENE / AFP
LLUIS GENE / AFP

A Wolverhampton Wanderers labdarúgócsapatában folytatja pályafutását a portugál Francisco Trincao. Az angol klub vasárnap jelentette be, hogy egy idényre kölcsönvették a Barcelona 21 éves támadóját,

akinek játékjogát 2022 nyarán 25 millió fontért (10,23 milliárd forintért) végleg megszerezhetik.

Trincao 2020-ban igazolt Barcához, az előző idényben 42 tétmérkőzésen szerepelt és háromszor volt eredményes. Időközben bemutatkozott a portugál nagyválogatottban, amelyben már hatszor játszhatott, de a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon a magyarokkal azonos csoportban szereplő, majd a nyolcaddöntőben búcsúzó csapatnak nem volt tagja.

A Wolverhampton Wanderers az előző bajnoki idényben a 13. helyen végzett, a szakmai munkát júniustól a portugál Bruno Lage irányítja, akinek honfitársa a második igazolása a kolumbiai védő, Yerson Mosquera után.

Kapcsolódó
Messi a Copán varázsol, amíg a világ azt találgatja, mi lesz vele
A hátán vitte be a négy közé Argentínát.

A Barcelona már negyedik játékosát engedte el a nyáron. Korábban Jean-Clair Todibo a Nizzához igazolt, Matheus Fernandes szerződését felbontották, Juan Miranda esetében pedig érvényesítette opcióját a Betis. Jelenleg nem a csapat tagja Lionel Messi sem, akinek július 1-jén lejárt a szerződése.

Olvasói sztorik