Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Megvan a Barcelona első nyári távozója

Az OGC Nice labdarúgócsapata bejelentette, hogy Jean-Clair Todibót végleg megszerezte az FC Barcelonától.

A 21 éves középhátvéd az elmúlt félévet már a csapatban töltötte és annyira meg voltak vele elégedve a vezetők azon a 15 meccsen, amin pályára lépett, hogy úgy döntöttek, kivásárolják a Barcából. A katalánok szerint 8,5 millió eurót kapnak Todibóért, ráadásul további hétmilliót érhet, amennyiben további feltételek is teljesülnek.

A Barcelonának súlyos anyagi gondjai vannak és drasztikusan csökkentenie kell a futballisták fizetésére szánt pénzt, hogy Lionel Messit regisztrálhassák a La Ligába. Egy kis bevétel sokat érhet, ráadásul egy focista bérét ki is lehet húzni.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!