Quality Sport Images/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Kezdi megkapni azt az Antoine Griezmannt a Barca, akire vágyott

A Király Kupa negyeddöntőjében szerda este nagy meglepetés volt készülőben, hiszen a Granada 2-0-ra vezetett az FC Barcelona elleni. Végül azonban ez sem volt elég, a Barca egyenlített, a hosszabbításban pedig kiütötte ellenfelét.

Kapcsolódó
A 92. perc elején még kiesésre állt, mégis továbbjutott a Barca a kupában
Hihetetlen meccset hozott a Király Kupa negyeddöntője.

A feltámadásban hatalmas szerepe volt Antoine Griezmannak, a francia csatár előbb szépített, majd az egalizáláskor is ő fejelte a labdát az érkező Jordi Albának. A francia támadót sokat kritizálták a szurkolók megérkezését követően, de a spanyol sajtó is előszeretettel kérdőjelezte meg képességeit. Ehhez képest 2021-ben kétségtelenül belehúzott, a szerdai meccs rendes játékideje után 6 góllal és 5 gólpasszal a spanyol csapatok játékosai közül a legtöbb gólból Griezmann vette ki a részét.

A ráadásban még egyszer betalált és még egy gólpasszt adott Albának, így a katalánok öt góljából négyben tevékenyen részt vállalt Griezmann.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!