Nemzetközi foci

Zidane újabb áldozata Angliáig menekül

Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images
Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images

Több spanyol lap, majd az átigazolásokban elég jól informált Fabrizio Romano is azt jelentette, hogy órákon belül hivatalosan is bejelenthetik:

Martin Ödegaard a Real Madridból kölcsönbe az Arsenalhoz kerül a szezon végéig.

Korábban úgy volt, hogy a norvég középpályás a Real Sociedadhoz tér vissza – az előző idényt ott töltötte –, de állítólag Mikel Arteta, az Arsenal menedzsere maga kereste meg a játékost, ez pedig döntőnek bizonyult. A 22 éves Ödegaardnak kilenc meccse van a szezonban, de december eleje óta mindössze öt percet kapott a Real Madridban.

Kapcsolódó
Két 11-est elrontva, vért izzadva jutott tovább a Barca
Az Atléticót kiejtő kiscsapat ellen nagyon megnehezítette saját dolgát.

A Marcában már úgy írtak róla, mint Zinédine Zidane újabb áldozatáról. A madridi sportlap a hétközi kupablama után vette sorba, hogy kik azok a játékosok, akiket a francia vezetőedző leépített vagy elüldözött (Álvaro Morata, Mateo Kovacic, Théo Hernández, Brahim Diaz, Dani Ceballos, Sergio Reguilón, Marcos Llorente és Luka Jovic), és Martin Ödegaard is kérte, hogy a több játéklehetőség reményében legalább kölcsönbe távozhasson a szezon második felére.

Az Arsenalra is ráfér az erősítés, mert bár a legutóbbi öt bajnokijából négyet is megnyert a csapat, így is a tizedik helyen áll a Premier League-ben.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik