Nemzetközi foci

Koeman: A Fradi-játékosok bármikor meglephetnek minket

LLUIS GENE / AFP
LLUIS GENE / AFP

Szerdán a Barcelonát fogadja a Ferencváros a Bajnokok Ligájában. A katalán csapat már korábban bebiztosította a továbbjutását a csoportból, így a vezetőedző, Ronald Koeman több sztárjának is pihenőt adott: nem jött Budapestre Lionel Messi, Philippe Coutinho és Marc-André ter Stegen sem.

Kapcsolódó
Rebrov szerint a Bajnokok Ligájában szerzett tapasztalatok már látszanak a Fradin
A Ferencváros vezetőedzője csak a saját csapatával foglalkozik, nem azzal, ki játszik majd a Barcában.

Koeman a meccs előtti sajtótájékoztatóján elmondta, fontos feladatok várnak rájuk a bajnokságban is, ezért hozta meg ezt a döntést. Emellett pedig szeretne más játékosoknak is bizonyítási lehetőséget adni.

Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, hiszen a Ferencvárosnak gyors és jó játékosai vannak, akik képesek lehetnek bármikor meglepni minket.

Ez a találkozó nagyon fontos lesz a Ferencvárosnak is, amely a Juventus ellen az utolsó pillanatig harcban volt a döntetlenért, nagyot harcoltak Torinóban” – mondta az MTI cikke szerint a holland edző, aki szerint nemcsak Olaszországban, hanem a Dinamo Kijev ellen is bizonyított már a Fradi, amikor kétgólos hátrányból egyenlített ki.

Bármilyen eredmény is születik a Puskás Arénában, illetve Torinóban, a Juventus-Dinamo Kijev mérkőzésen, a Ferencvárosnak a jövő heti utolsó fordulóban, Ukrajnában esélye lesz megszerezni a csoport harmadik helyét, amellyel tavasszal az Európa Liga egyenes kieséses szakaszában folytathatná szereplését.

A szerdán 21 órakor kezdődő mérkőzésen a fehérorosz Alekszej Kulbakov lesz a játékvezető.

Olvasói sztorik