Nemzetközi foci bajnokok ligája

Madridban a Bajnokok Ligája jelenleg csak fejfájást okoz

Pau BARRENA / AFP
Pau BARRENA / AFP

Az Atlético Madrid kedd este csupán 1-1-es döntetlent játszott a tartalékosan felálló, címvédő Bayern Münchennel szemben, így csak két ponttal előzi meg Szoboszlai Dominik harmadik helyre fellépett csapatát, a Salzburgot a jövő heti záróforduló előtt. Az utolsó körben a spanyolok az osztrákokhoz látogatnak és amennyiben kikapnak, a Salzburg jut a nyolcaddöntőbe.

A csapat jól teljesít, remek dolgokat csinálunk, de a Bajnokok Ligája jelenleg fejfájást okoz

– elemezte az MTI cikke szerint a történteket az argentin edző, aki szerint a legutóbbi három körben elért döntetlenek közül több mérkőzésen is többet érdemeltek volna, de az ellenfelek kapuja előtt nem elég hatékonyak.

Kapcsolódó
A következő meccseken Zidane sorsa lesz a tét
Az elmúlt hetekben szenved a Real Madrid, egyre több a kérdőjel a vezetőedző döntései kapcsán.

„Az első félidőben nagyon jól játszottunk, szereztünk egy gyönyörű gólt, majdnem 2-0-s előnybe kerültünk, de miután ez nem történt meg, a nagyon erős Bayern kiharcolt egy büntetőt” – utalt Thomas Müller egyenlítő találatára Simeone. Elmondta, keményen dolgoznak, a játékosok jó formában vannak és elégedett volt azzal, amit látott. „Sok helyzetet kialakítunk, és ez a továbbiakban is így lesz” – ígérte a szurkolóknak az argentin vezetőedző.

Az A csoportban a címvédő, 13 ponttal álló Bayern München már biztosan továbbjutott a legjobb 16 közé, a madridiak hat, Szoboszlaiék négy ponttal várják az utolsó fordulót.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik