Nemzetközi foci bajnokok ligája

A következő meccseken Zidane sorsa lesz a tét

JOSE JORDAN / AFP
JOSE JORDAN / AFP

A Sahtar Donyeck mindössze az ötödik csapat, amely oda-vissza le tudta győzni a Real Madridot a Bajnokok Ligája csoportkörében. A spanyolok elég rossz szériában vannak, a legutóbbi öt mérkőzésükből mindössze egyet nyertek meg, miközben háromszor is kikaptak. A bajnokságban is csak a negyedik helyen állnak, míg a BL-ben komoly veszélyben van a továbbjutás.

A Marca szerdai számában már arról írt, hogy veszélyben van Zinédine Zidane állása.

Kapcsolódó
A Sahtar Donyeck oda-vissza megverte a Real Madridot a BL-ben
Raphael Varane kapitális hibája után nem volt visszaút.

Ugyan a francia nem akar megfutamodni és lemondani, de a klubvezetés egyre többször kérdőjelezi meg a döntéseit a cikk szerint. Így alighanem fontos időszak előtt áll a csapat, a következő hetekben eldől a BL-továbbjutás kérdése, a bajnokságban pedig jön majd a Sevilla, az Atlético Madrid és az Athletic Bilbao elleni bajnoki, ezeken kellene meggyőzően teljesítenie a Madridnak.

Nem mondok le. Nehéz pillanatokat élünk át, rosszak az eredményeink is. Ez most a realitás, de folytatjuk.

Rendesen felkészültünk erre a mérkőzésre, jó is volt az első félidő, de nem sikerült gólt szerezni. Egy meccs még hátra van, azt meg kell nyernünk” – mondta a meccset követő sajtótájékoztatóján.

A BL-ben az ukránok sikerének, na meg az Inter Mönchengladbach elleni 3-2-es győzelmének köszönhetően elég szoros lett a csoport az utolsó forduló előtt, három ponton belül van a négy csapat. A Real az utolsó fordulóban a németeket fogadja majd.

A Real Madrid még sosem esett ki a Bajnokok Ligája csoportkörében, a korábbi 24 alkalommal mindig továbblépett az egyenes kieséses szakaszba.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik