Nemzetközi foci sport

Egy köpéssel indulhatott a francia rangadó botránya

Vasárnap akkora balhé robbant ki a Paris Saint-Germain és a Marseille rangadóján, hogy öt piros lapot kellett kiosztania a játékvezetőnek lefújás előtt. Többek között Neymart is kiszórta a bíró némi videózás után, miután sunyin lekevert egy taslit Álvaro Gonzáleznek, aki a brazil szerint rasszista megjegyzést tett.

Neymart kiállították egy tasli miatt de sajnálja, hogy nem csapta le az ellenfelet
Egy gólt és öt kiállítást hozott a PSG-Marseille háború.

Érthető módon a franciák azóta is találgatják, mi történt valójában és a Telefoot könnyen lehet, hogy megfejtette, mitől durrant el a focisták agya. Egy felvételen kikockázták, hogy Ángel Di María leköpte, vagy legalábbis megpróbálta leköpni Gonzálezt, akiben ettől persze felment a pumpa.

Ha ez önmagában nem lenne elég, vegyük hozzá, hogy az argentin támadó koronavírusos volt, pont a mérkőzésre gyógyult meg, de még ez a tény is ront a helyzeten. Arról egyelőre nincs hír, hogy a francia liga mit lép az ügyben.

Kiemelt kép: FRANCK FIFE / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!