Nemzetközi foci

Gareth Bale-nek igazi felüdülés, amikor elhagyhatja a Real Madridot

Csütörtökön indul a Nemzetek Ligája újabb felvonása, összesen tíz mérkőzést rendeznek, közte a török-magyart. Pályán lesznek a walesiek is, akik Finnországban kezdik a sorozatot, Gareth Bale-nek pedig ezúttal aligha kell azon aggódnia, hogy játszik-e.

Boldog vagyok minden egyes alkalommal, amikor hazatérek, kellemes érzés és örömmel fogadnak. Bármi történik Madridban, az Madridban is marad. Nincs igazából hatással rám

idézte a Guardian a játékost.

Török kapitány: A Ferencváros kiverte a Celticet, ezért vigyáznunk kell
Óvatosan várja az esti Nemzetek Ligája-mérkőzést a török válogatott, de mindenáron győzni szeretne.

A Real Madridnál a koronavírus miatti leállás után 12 mérkőzésen mindössze 48 percet kapott Zinédine Zidane-tól. Így jobb híján a lelátón csinálta a show-t, majd azzal került a hírekbe, hogy nem akart játszani a Manchester City ellen a Bajnokok Ligájában. A 2013-ban, akkor világrekordot jelentő összegért leigazolt szélső azt mondta, hogy már tavaly el akarta hagyni a csapatot, volt is kérője, de az utolsó pillanatban lefújta az átigazolást a spanyol klub.

„A klubnak kell válaszokat adnia a kérdésekre, én semmit sem tudok tenni. Szerződésem van” – mondta Bale, aki kérdésre nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy visszatérjen egy nap a Premier League-be, ahol a Southampton és a Tottenham játékosa is volt.

Nem tudok mást tenni, mint teszem a dolgom és várom, hogy történjen valami. De a klub kezében van a sorsom. És hogy őszinte legyek, nagyon megnehezítik a dolgokat.

Kiemelt kép: GEOFF CADDICK / AFP

Olvasói sztorik