Nemzetközi foci sport

Gareth Bale-nek igazi felüdülés, amikor elhagyhatja a Real Madridot

Csütörtökön indul a Nemzetek Ligája újabb felvonása, összesen tíz mérkőzést rendeznek, közte a török-magyart. Pályán lesznek a walesiek is, akik Finnországban kezdik a sorozatot, Gareth Bale-nek pedig ezúttal aligha kell azon aggódnia, hogy játszik-e.

Boldog vagyok minden egyes alkalommal, amikor hazatérek, kellemes érzés és örömmel fogadnak. Bármi történik Madridban, az Madridban is marad. Nincs igazából hatással rám

idézte a Guardian a játékost.

Török kapitány: A Ferencváros kiverte a Celticet, ezért vigyáznunk kell
Óvatosan várja az esti Nemzetek Ligája-mérkőzést a török válogatott, de mindenáron győzni szeretne.

A Real Madridnál a koronavírus miatti leállás után 12 mérkőzésen mindössze 48 percet kapott Zinédine Zidane-tól. Így jobb híján a lelátón csinálta a show-t, majd azzal került a hírekbe, hogy nem akart játszani a Manchester City ellen a Bajnokok Ligájában. A 2013-ban, akkor világrekordot jelentő összegért leigazolt szélső azt mondta, hogy már tavaly el akarta hagyni a csapatot, volt is kérője, de az utolsó pillanatban lefújta az átigazolást a spanyol klub.

„A klubnak kell válaszokat adnia a kérdésekre, én semmit sem tudok tenni. Szerződésem van” – mondta Bale, aki kérdésre nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy visszatérjen egy nap a Premier League-be, ahol a Southampton és a Tottenham játékosa is volt.

Nem tudok mást tenni, mint teszem a dolgom és várom, hogy történjen valami. De a klub kezében van a sorsom. És hogy őszinte legyek, nagyon megnehezítik a dolgokat.

Kiemelt kép: GEOFF CADDICK / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!