Magyar foci sport

Marco Rossi: Az esélyek nem mellettünk szólnak, de…

Csütörtökön elkezdi a szereplését a magyar labdarúgó-válogatott a Nemzetek Ligájában, először a törökországi Sivas városában lép pályára Marco Rossi csapata – az oroszok és a szerbek még az ellenfeleink a B divízióban. Szerfán elutazott és rendben meg is érkezett a csapat Törökországba, ahol a szövetségi kapitány megtartotta a sajtótájékoztatóját.

Az esélyek nem mellettünk szólnak, de a futball tud váratlan dolgokat produkálni, mi pedig azon leszünk, hogy ezt csütörtök este bebizonyítsuk és jó eredményt érjünk el Sivasban

mondta az olasz szakember, aki szerint az is sokat számít, hogy az NB I már megy, miközben a török élvonal még nem indult el.

A keretbe utólag bekerült Holender Filip azt mondta, nehéz mérkőzésre számít, de a csapat mindent bele fog adni majd a mérkőzésen.

A felforgatott és megtizedelt magyar válogatott csütörtökön – közép-európai idő szerint – 20.45-től találkozik a török csapattal, majd három nappal később az oroszokat fogadja a Puskás Arénában 18 órától.

A várható kezdő az MTI szerint

Gulácsi Péter – Fiola Attila, Szalai Attila, Willi Orbán, Lang Ádám – Sigér Dávid, Nagy Ádám – Kalmár Zsolt, Szoboszlai Dominik, Sallai Roland – Szalai Ádám

Kiemelt kép: MTI/Szigetváry Zsolt

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!