Magyar foci sport

Dzsudzsák azért nem igazolt az MTK-hoz, mert nem lett volna stabil kezdő

A Király Gáborral közösen magyar válogatottsági rekorder Dzsudzsák Balázzsal nem hosszabbított az emírségekbeli Al-Ain, így a nyáron szabadon igazolhatóvá vált. Hírbe hozták korábbi csapatával, a másodosztályba kiesett Debrecennel, végül nem tért haza, majd edzésre jelentkezett az NB I-be feljutó MTK-nál, igaz, utóbbi klub egyből közölte, nincs tervben a leigazolása.

A 444.hu azt írja, valójában téma volt, hogy Dzsudzsák aláír az MTK-hoz, azonban a vezetőedző, Michael Boris közölte vele, hogy nem lenne stabil kezdő.

20-25 perceket kapott volna a meccseken a német edző szavai alapján, „Dzsudzsák pedig jobb játékos annál, hogy ezzel megelégedjen”, írta a 444. A csapat közben igazolt a kedvenc posztjára, a bal szélre egy 20 éves, Hollandiából hazatérő játékost Horváth Olivér személyében, aki ősszel majd a Haladásnál szerepel kölcsönben.

Újabb játékosok kerültek ki Rossi keretéből
Jobbak a törökök, de mindenkinek az első perctől az utolsóig küzdenie kell.

Kiemelt kép: Marjai János / 24.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!