Magyar foci sport

Nem tér vissza Dzsudzsák Balázs a Debrecenbe

Mióta a DVSC kiesett a másodosztályba, tartja magát a hír, hogy korábbi játékosokkal egyeztet a Debrecen, hogy azonnal visszajusson az NB I-be. A legnépszerűbb hír az volt, hogy Korhut Mihály és Dzsudzsák Balázs a Lokiba igazolhat, amellyel hatalmasat erősödne a csapat.

Bemutatta új játékosait a Loki
Az elmúlt napok nyilatkozatstopja után pénteken sajtótájékoztatót tartott az NB I-ból kiesett Debrecen.

A Debrecen pénteken három focista érkezését jelentette be, Tischler Patrik, Zöldesi Illés és Poór Patrik csatlakozott a kerethez, de a bejelentésben külön kitértek a válogatott futballisták esetére is.

A klub több labdarúgóval is tárgyal, amint minderről érdemi információk lesznek, a DVSC azonnal közli a nyilvánossággal. Az viszont biztossá vált, hogy Dzsudzsák Balázs nem lesz a DVSC labdarúgója

– írja a dvsc.hu.

Korhut Mihályról azonban nem esett szó, így az ő visszatérése még elképzelhető, ahogyan a szintén korábbi Loki-játékos, Varga József érkezéséről is hallani.

Kiemelt kép: Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!