Magyar foci

Bemutatta új játékosait a Loki

Az elmúlt napok nyilatkozatstopja után pénteken sajtótájékoztatót tartott az NB I-ból kiesett Debrecen, a klub új elnöke, Szabó Péter és a sportigazgató, Tőzsér Dániel ült a mikrofon elé.

Bejelentették az új igazolásokat, de Dzsudzsák Balázs és Korhut Mihály nem volt köztük.

Dzsudzsák kapcsán a Bors pénteken azt írta, hogy voltak egyeztetések közte és Tőzsér között, a játékos haza is jönne, ugyanakkor van ajánlata Ciprusról, menedzsere azt szeretné, ha ott játszana pár évet – a lap kereste Vörösbaranyi Józsefet, de nem érték le. Korhut pedig állítólag a válogatott csapatkapitányának döntésétől teszi függővé, hogy a Lokiba igazol-e vagy sem.

A másodosztálynak élvonalbeli büdzsével nekivágó Debrecen három új igazolást jelentett most be: Tischler Patrik (csatár), Zöldesi Illés (kapus) és Poór Patrik (védő) is a csapatnál folytatja. Tőzsér annyit tett hozzá, hogy folynak még tárgyalások másokkal, de ezekről nem akar még beszélni, amíg nem kerül pont az ügy végére. E mellett együtt akarják tartani a keretet. Rövid távú cél a feljutás, mert a „DVSC nem a másodosztályba való”, és vannak hosszabb távú célok is, de ezekről nem esett szó.

Elhangzott, hogy üzleti alapon akarják működtetni majd a Lokit, olyan módon, ami itthon kuriózumnak számít, ennek a részleteibe ugyanakkor nem mentek bele. Nem lesznek ezentúl szponzori autók sem, a klubot pedig átvilágítják, a legköltséghatékonyabb megoldást keresik mindenhol.

Lecserélik a biztonsági szolgálatot, hogy ne történjen olyan, mint az utolsó bajnokin, amikor a pályára rohantak a szurkolók.

A Debrecen augusztus 2-án, a Budaörs ellen kezdi majd meg NB II-es szereplését, a második fordulóban pedig városi rangdót játszik majd a DEAC-cal.

Kiemelt kép: DVSC/Facebook

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik