Nemzetközi foci sport

Suárez: Még nem mondták, hogy nem számolnak velem

A spanyol futballbajnokság legutóbbi ezüstérmesének, az FC Barcelonának uruguayi csatára, Luis Suárez nem akarja elhagyni a katalán együttest, írja az MTI. Az El Paísnak nyilatkozva a 33 éves játékos azt mondta, hallott ő is a Bajnokok ligájában a Bayern Münchentől elszenvedett 8-2-es negyeddöntős vereség után arról, hogy a csapatnál lehetnek változások, de hivatalosan nincs tudomása arról, hogy ez őt is érintené.

Nekem a klubnál senki sem mondta, hogy nem számolnak velem a következő szezonban. Ha netán mégis van ilyen vágy, jó lenne, ha ezt a felelős személy közvetlenül velem tudatná

– fogalmazott az interjúban az uruguayi válogatottban eddigi 113 fellépésén 59 gólt szerző Suárez, hangsúlyozva, hogy neki egyáltalán nincs szándékában elhagyni a Barcát.

Messi már nem csak csalódott, dühöng is
Még abból is ügy lett, hogy leült az új vezetőedzővel beszélgetni.

„Hat esztendeje vagyok a Barcelonában, ez elég idő ahhoz, hogy a klubban szemtől szembe mondják el, mit gondolnak rólam. Senki sem kérdőjelezheti meg a Barcelona iránti elkötelezettségemet. Én szeretnék maradni és amíg számítanak rám, amit csak tudok, meg akarom tenni a klubért” – szögezte le a támadó, aki 2014 óta eddig 191 mérkőzésen szerepelt a klubnál és 147 alkalommal volt eredményes.

A csúfos BL-búcsút követően a spanyol sportsajtóban azt írták, hogy Suárez is szerepel azoknak a játékosoknak a listáján, akiknek a katalán klub eladását tervezi ezen a nyáron.

Kiemelt kép: LLUIS GENE / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!