Nemzetközi foci sport

Messi már nem csak csalódott, dühöng is

Könnyen lehet, hogy a helyzet még annál is borúsabb a Barcelonánál, mint amilyen eddig volt. Lionel Messi csütörtökön ült le az új vezetőedzővel, Ronald Komeannal beszélgetni, és meglepően gyorsan kikerült a sajtóba, hogy azt mondta, nem tudja, mit hoz számára a jövő, a helyzet pedig most úgy áll, hogy inkább menne, mint maradna.

A Clarin riportja szerint Messit dühítik a történtek.

Nem csak amiatt mérges, mert kiszivárogtak a részletek arról, hogy miről beszélgettek, hanem azért is, mert szerinte félremagyarázták az elhangzottakat. Ráadásul mindezt az a RAC1 rádió tette meg, amely a jelenlegi klubvezetéssel ápol jó viszonyt.

Barca-krízis: Messi inkább menne, mint maradna
Nem kapott jó híreket az új vezetőedző.

A Clarin azt írja, Messi elsősorban arról beszélt Koemannak, hogy a Bayern elleni 8-2-es vereség csak a következmény, már több jel is utalt rá az évek során, hogy rossz irányba megy a klub, ő ezt többször is jelezte, de nem történtek változások. A történtek miatt pedig úgy érzi a cikk szerint, hogy őt akarja rossz fiúnak beállítani Josep Maria Bartomeu, mintha el akarná hagyni a süllyedő hajót.

BL-győzelemtől a teljes megsemmisülésig: így épült le öt év alatt a Barcelona
Öregecske sztárok, rossz igazolások, penetráns klubvezetés: íme, a Barcelona útja egy BL-győzelemtől a Bayern elleni pokoljárásig.

A klubnál márciusban lesz elnökválasztás, Victor Font és a Barcát 2003 és 2010 között irányító Joan Laporta lesznek Bartomeu kihívói. Font azzal kampányol, hogy újra az akadémiára építene a csapat, az egésznek a szellemi vezére pedig Xavi lenne, míg Laporta Pep Guardiola visszacsábítását dobta be a többi közt.

Kiemelt kép: Manu Fernandez / POOL / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!