Nemzetközi foci sport

Kerékpáron érkezett Brémába az első nyári szerzemény

A Manchester United minden bizonnyal kölcsönadja Tahith Chongot a Werder Bremennek.

A 20 éves szélsőt a holland futball nagy reménységének tartják, 2016-ban tette át a székhelyét Angliába, ahol be is mutatkozott a felnőtt csapatban 2018-ban. A Bundesligában szereplő Werder Bremen azonban több játéklehetőséget kínál neki és a jelek szerint ez elég is a Manchester Unitednek, a németek ugyanis vasárnap közölték, az angol csapattal még nincs megegyezés, de már náluk edzhet Chong.

A brémaiak már a szezon előtti felkészülésnél járnak, a Bundesliga szeptember 18-án rajtol majd el. Sokat kell javulnia a Werdernek, mert az előző szezon végén csak osztályozóval őrizte meg elsőosztályú tagságát.

Ami Chongot illeti, neki 2022 júniusáig van érvényes szerződése a Manchester Uniteddel, így akkor is bizonyíthat még a Premier League-ben, ha a következő idényt a Bundesligában tölti.

Kiemelt kép: Jan Kruger – UEFA/UEFA via Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!