Magyar foci

Két éve ellenfél volt, most szerződtette a Fehérvár

Brazil védekező középpályással erősített a Fehérvár FC csapata, amely a portugál Bragától szerződtette a 25 éves Alef dos Santos Saldanát.

Nagyon fontos pozícióba érkezett Alef, aki több csapattal is szerepelt a Bajnokok Ligája és az Európa Liga csoportkörében, komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, nagy erősítés a megszerzése.

A középpályán jó minőségű játékosaink vannak, de úgy éreztük, hogy ezen a poszton további erősítésre van szükségünk, ezzel is növelve a versenyhelyzetet” – nyilatkozta a klub hivatalos honlapján Kovács Zoltán sportigazgató.

A Transfermarkt szerint a játékosért egymillió eurót fizetett a magyar bajnoki ezüstérmes

Alef a Ponte Preta csapatától előbb a Marseille-be került kölcsönben, majd 2015-ben szerződtette a Braga. De ott mindössze egy élvonalbeli mérkőzésen lépett pályára, rendszerint kölcsönjátékosként szerepelt a katari Umm Salal, a ciprusi Apollon Limassol, a görög AEK és a szintén ciprusi APOEL csapatában

A görög AEK tagjaként pályára lépett a fehérváriak ellen is 2018-ban a Bajnokok Ligája rájátszásában.

Remek lehetőség előtt állok, további trófeákhoz szeretném segíteni a klubot a játékommal. Minden meccsen győzni akarok, ezt láthatják tőlem a szurkolók, amikor pályára lépek

– mondta.

Kiemelt fotó: molfehervarfc.hu

Olvasói sztorik