Nemzetközi foci sport

Összeugrott Lionel Messi és Antoine Griezmann az edzésen

Ha nem lett volna éppen elég baja Quique Sétiennek azok után, hogy a Real Madrid az élre állt, a hétfői edzésen komoly kakaskodás alakult ki Barcelonában.

Élre állt a Real Madrid, de napokig fognak majd bírózni a spanyolok
Sergio Ramos gólt szerzett, de aztán megsérült és le kellett cserélni.

Egybehangzó spanyol beszámolók szerint Lionel Messi és a 2019-ben hosszú ostrom után megszerzett Antoine Griezmann esett egymásnak. A szóváltás lökdösődéssé fajult, sőt annyira egymásnak esett a két csatár, hogy az edzői stábnak kellett szétválasztania a feleket. A spanyol Diario Gol szerint a konfliktus abból adódott, hogy az argentin csatár egyszer sem passzolt Griezmann-nak.

A francia csatár negyven tétmérkőzésen lépett pályára a Barcában, ezalatt 14 gól és 4 gólpassz a mérlege.

Kiemelt kép: OSCAR DEL POZO / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!