Nemzetközi foci bajnokok ligája

Mourinho edzőmeccsnek nézi a Bayern elleni BL-rangadót

Alapembereit pihenteti a Tottenham vezetőedzője.

A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek szerdai zárónapján a legnagyobb rangadót a német Bayern München és a tavalyi döntős angol Tottenham játssza. A Bayern már megnyerte a csoportot, a londoniak biztos másodikok, így továbbjutottak, a presztízs miatt azonban érdekes lesz az összecsapás, hiszen Londonban mészárolt, 7-2-re nyert a bajor együttes.

A németek pokoli erős kezdővel állnak fel, bár sérülés miatt hiányzik Arp, Cuisance, Lucas Hernández, Süle  és Tolisso.

A Tottenham edzőjének, José Mourinhónak sokkal nehezebb volt a dolga a csapat összeállításakor, hiszen nem számíthatott Alli, Aurier, Davies, Kane, Lamela, Lloris, Ndombele, Vertonghen, Vorm és Winks játékára sem. Pontosabban az alapemberek közül Alli, Aurier, Kane és Vertonghen játszhatna, edzői döntés miatt azonban nem lépnek majd pályára, így igencsak tartalékos a gárda.

A Real Madrid számára sincs tétje a Club Brugge elleni meccsnek, Zinédine Zidane csapata biztosan második lesz az A csoportban. A francia mestertől Toni Kroos és Sergio Ramos kapott pihenőt, Asensio, Hazard, Lucas Vázquez, Marcelo és James Rodríguez sérülés miatt maradt ki.

Kiemelt kép: Jose Breton / NurPhoto

Olvasói sztorik