Nemzetközi foci

A Ludogorec edzője az EL-továbbjutásról beszélt a Fradi-verés után

Sztanyiszlav Gencsev szerint akkor is legyőzték volna a magyar bajnokot, ha nem lőnek gólt az első percben.

A Ferencvárosi TC 3-0-ra kapott ki a bolgár Ludogorectől az Európa Liga-csoportkör második fordulójában, így továbbra is egy pontja van a főtáblán. A hazai vereséget követően Szerhij Rebrov vezetőedző az EL-csoportkör szintjéről beszélt, de értékelte a találkozót Isael és Dibusz Dénes is, valamint Lovrencsics Gergő is megszólalt, aki mind a szurkolóktól, mind a csapattársaitól bocsánatot kért.

Az MTI a meccs után idézte a vendégek mesterét, Sztanyiszlav Gencsevet is, aki már a csoportból való továbbjutást is szóba hozta a két győzelemmel kezdő csapatánál.

Nagyon jól játszottunk, minden játékosunknak gratulálok. Jó dolog rögtön az első támadásból gólt szerezni, ez mindig pluszt ad a csapatnak, de sokkal rutinosabbak vagyunk, így azt gondolom, akkor is nyertünk volna, ha nem szerzünk ilyen korán gólt. Amennyiben a következő mérkőzésünket megnyerjük, biztosan továbbjutunk

– mondta a találkozót követően a Ludogorec vezetőedzője, aki a júliusi, Fradi elleni kettős vereséggel zárult Bajnokok Ligája-párharcban még csak segítőként ült a kispadon.

Kiemelt kép: MTI/Kovács Tamás

Olvasói sztorik