Nemzetközi foci

Mostantól minden Fradi-játékos játsszon úgy, mintha ez lenne az utolsó meccse

Isael elmondta, hogyan kell folytatnia az Európa Ligát a Ferencvárosnak.

A két győztes Bajnokok Ligája-selejtezős meccset követően a Ferencvárosi TC szezonbeli harmadik Ludogorec elleni mérkőzése vereséggel zárult – ráadásul fájó, sima 3-0-s sikerrel távozott a bolgár rivális a Groupama Arénából az Európa Liga-csoportkör második fordulójában.

A mérkőzés után Szerhij Rebrov vezetőedző más szintről beszélt az EL-csoportkör kapcsán, de a klubhonlapnak Isael is elmondta véleményét a találkozóval kapcsolatban.

Ezen a szinten csak nehéz mérkőzéseket lehet játszani, a Ludogorec egy nagyon erős csapat. Sosem könnyű, ha az első percben már gólt kapsz. Ezután mindent megpróbáltunk, de a szerencse sem állt mellénk. Ha egy helyzetünk bement volna, rögtön más lett volna a találkozó, és küzdhettünk volna a három pontért. Más volt ez a meccs, mint amikor a selejtezőben találkoztunk, ahol két mérkőzésen kellett döntést hozni. Egy csoportban viszont több lehetőség van az eredmény elérésére. Nem szabad elfelejteni, hogy nagy erőt tudunk képviselni mi is, így együttes erővel, közösen kell tovább mennünk és hajtanunk. A hátralévő találkozók mindegyikén úgy kell pályára lépnünk, mintha életünkben utoljára tehetnénk ezt. Ebben a szellemben kell küzdenünk a három pontért

– zárta szavait Isael, az FTC légiósa.

Európa Liga, H csoport, 2. forduló:

FTC – Ludogorec (bolgár) 0-3 (0-2)
Budapest, Groupama Aréna
v.: Frankowski (lengyel)
FTC: Dibusz – Lovrencsics, Frimpong, Blazic, Heister – Haratin, Sigér (Szihnyevics, 73.), Zubkov (Varga R., 80.) – Isael, Tokmac, Boli (Skvarka, 73.).
Ludogorec: Iliev – Cicinho (Ikoko, 69.), Grigore, Nedjalkov, Rafael Forster – Lukoki (Goralski, 57.), Anicet, Badji, Wanderson – Keserü, Marcelinho (Moti, 46.).
gól: Lukoki (1.), Rafael Forster (40., 64.)
sárga lap: Heister (26.), illetve Grigore (27., 43.), Lukoki, (45.)
piros lap: Grigore (43.)

 

A csoport másik meccsén:
CSZKA Moszkva – Espanyol 0-2 (0-0)
gól: Vu (64.), Campuzano (90+5.)

 

A csoport állása:
1. Ludogorec 6 pont
2. Espanyol 4
3. FTC 1
4. CSZKA Moszkva 0

Kiemelt kép:

Olvasói sztorik