Magyar foci

Rebrov: Most látszott, hogy a csoportkör más szint

Az Espanyol elleni idegenbeli 1-1 után a Ludogorec elleni hazai meccse nem sikerült az FTC-nek, amely 3-0-ra kikapott a nyáron a BL-selejtezőben kiejtett, de az edzőváltás óta megtáltosodó bolgár csapattól.

36 másodperc alatt elszállt minden esélye a Fradinak a Ludogorec ellen
A nyáron a BL-ből kiejtett bolgárok ezúttal teljesen más arcukat mutatták, és nagy pofont osztottak ki a gyengén játszó FTC-nek.

Szerhij Rebrov, a Fradi edzője azt mondta, hogy a 36. másodperben bekapott gól alapjaiban változtatta meg a meccset, és a Ludogorec kíméletlen volt, rendre kihasználta a magyar csapat hibáit.

Köszönet a szurkolóknak, hogy a meccs folyamán végig támogattak minket. Az első félidőben sokat birtokoltuk a labdát, voltak is esélyeink, de sajnos nem sikerült ezeket gólra váltani. A második felvonásban hiába játszott az ellenfél tíz emberrel, így is jól tartották a labdát, ami mutatja, hogy a csoportkör mennyire más szint, és  azt se felejtsük el, hogy a Ludogorec értéke több mint a duplája a mi csapatunkénál. Örüljünk annak, hogy itt vagyunk, ilyen meccseket játszhatunk, minden egyes találkozó egy élmény számunkra, és van még négy lehetőségünk bizonyítani ezen a szinten

– értékelt Rebrov a Sport 1 kamerái előtt.

A Fradi két meccs után a megszerzett 1 pontjával a csoport harmadik helyen áll, és legközelebb a CSZKA Moszkva otthonában lép fel.

Kiemelt kép: MTI/Kovács Tamás

Olvasói sztorik