Nemzetközi foci

Priskin: „Kaptam hideget-meleget”

A Slovan csatára nem akarta hergelni a dunaszerdahelyieket, ezért nem örült a góljának.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Vasárnap beszámoltunk róla, hogy a szlovák élvonal harmadik fordulójában Priskin Tamás csapata, a Slovan Bratislava 1-1-et játszott Dunaszerdahelyen. A pozsonyiak gólját éppen a magyar válogatott csatár szerezte, akit számos internetes fórumon hazaárulónak minősítenek. Ezzel kapcsolatban érdekesség, hogy a nevek alapján mindkét csapat kezdőjében és cserepadján egy-egy magyar származású játékos szerepelt.

A lefújás után a Priskin a sportolunk.sk érdeklődésére elmondta: a találata után azért nem ünnepelt, mert nem szerette volna a szerdahelyi szurkolókat hergelni.

– Hogy értékeli a DAC elleni mérkőzést?

– Az első félidő elején dominált a DAC, ezek ellenére sikerült gólt lőnünk. A második félidőben inkább a harcosság dominált. Nehéz mérkőzés volt, jó csapat ellen játszottunk. Úgy gondolom, rászolgáltunk az egy pontra. Ha reálisan nézzük, a második félidőben nem igazán dolgoztunk ki gólhelyzetet, ezért igazságos volt a döntetlen – kezdte Priskin Tamás.

– Mit szól a közönség fogadtatásához? A gólját miattuk nem ünnepelte?
– Nem szeretnék vele foglalkozni, a mérkőzés folyamán ezt próbáltam kizárni. Nem örültem neki, de kénytelen vagyok ezzel együtt élni. A gólomnál azért nem örültem, mert nem szerettem volna hergelni a szurkolókat, így is kaptam hideget-meleget.

– Ezek ellenére mit szól a mérkőzésen uralkodó hangulathoz?
– A hangulat nagyszerű volt, ezt korábban is tudtam. Már régebben is voltam itt mérkőzésen, ezért le a kalappal a szurkolók előtt. Olyan körülményeket biztosítanak a kedvenceik számára, amely nagyszerű, hiszen tizenkettedik játékosuk a csapatuknak. Ma én, vagy mi voltunk a szenvedő alany, ezért örülünk, hogy sikerült pontot rabolnunk.

Olvasói sztorik