Nemzetközi foci bajnokok ligája

Hetekre kidőlt a válogatott védője

A BATE elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn megsérülő Videoton-játékos, Juhász Roland a műtétet megúszta.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Az elmúlt 24 órában több vizsgálaton is átesett a Videoton válogatott védője, Juhász Roland. Minden eredmény azt támasztotta alá, hogy a súlyosabb sérülést elkerülte, de így is több hétig eltarthat, amíg teljesen felépül.

A Bajnokok Ligája keddi mérkőzésének egy földet érése után Juhászt hordágyon kellett levinni a pályáról. Az azóta tartó vizsgálatok szerencsére azt mutatták, hogy a Vidi csapatkapitányának sérülése nem olyan súlyos, mint amilyennek elsőre tűnt.

– Az FK BATE Boriszov elleni hazai BL-mérkőzés első félidejében sérült meg Juhász Roland. Túlfeszülés miatti ízületi húzódást szenvedett. Az MR-vizsgálata negatív lett. Az elvégzett vizsgálatok alapján kijelenthető, hogy nincs szükség műtéti beavatkozásra, a térdízületi szalagok épek. Jövő héten elkezdheti a rehabilitációt. Előre nagyon nehéz megjósolni, hogy pontosan mikor is térhet vissza Roli, de jelenleg úgy néz ki, hogy körülbelül egy hónap múlva léphet ismét pályára – nyilatkozta a klub honlapjánakdr. Kovács Tibor csapatorvos.

– Nagyon nehéz napon vagyok túl. Szerda reggel héttől csütörtök délelőtt kilenc óráig sok vizsgálaton estem át, ez idő alatt nagyon sok volt a bizonytalanság. Végül délelőtt tudatták a jó hírt, mely szerint a komolyabb sérülést megúsztam. A keddi mérkőzés óta rengeteg üzenetet, telefonhívást kaptam, annyit, amennyit eddigi pályafutásom során egyetlen sérülésem alkalmával sem. Ezek az üzenetek, jókívánságok nagyon sok erőt adtak nekem, és ezúton is köszönöm mindenkinek, aki valamilyen formában biztatott engem. Hétfőn kezdődik a rehabilitációm, én pedig azon leszek, hogy minél hamarabb visszatérhessek a Vidibe és a pályán segíthessek a csapatnak, és emellett természetesen a válogatott szeptemberi mérkőzésén is szeretnék már játszani. Rajtam nem fog múlni semmi sem, nagyon bízom benne, hogy minden jól fog alakulni a következő néhány hétben – mondta Juhász Roland.

Olvasói sztorik