NB I bajnokok ligája

Casoni szerint meglesz a továbbjutás

A Videoton – BATE Boriszov meccs edzői nyilatkozatai, képgalériája és videó-összefoglalója egy helyen!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Videoton 1-1-et ért el hazai pályán a fehérorosz BATE Boriszov ellen a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójának kedd esti első mérkőzésén, így nincs könnyű helyzetben a visszavágó és a továbbjutás szempontjából.

A mérkőzés összképe alapján igazságos döntetlen született, bár támadásban a fehérváriak mutattak többet, a BATE pedig inkább a biztonságos védekezésének köszönheti, hogy számára kedvező eredménnyel fogadhatja a jövő héten a Videotont.

A visszavágót jövő szerdán rendezik Fehéroroszországban. Ha a Videotonnak sikerül kiharcolnia a továbbjutást, akkor a következő körben már a főtáblára jutásért játszhat. Ha búcsúra kényszerülnek, akkor az Európa Liga-selejtező negyedik fordulójában, a csoportkörbe kerülésért futballozhatnak majd.

Edzői nyilatkozatok

Bernard Casoni, Videoton: – A játékosok nagy mérkőzést tudnak maguk mögött, megérdemeltük volna a győzelmet. Az agyunkat még át kell állítani az ellenfél szögleteinél, amúgy a srácok mindent beleadtak. Egy kicsit nehéz volt a vége, de a győzelem is benne volt. Ez egy európai kupamérkőzés, itt az edző tiltakozása vajmi keveset számít, de szerencsére sikerült egyenlítenünk, ez mentálisan helyretette a fiúkat. Most már csak az van hátra, hogy idegenben megszerezzük a győzelmet és a továbbjutást, és ezt is fogjuk tenni.

Alekszandr Jermakovics, BATE: – Számítottunk rá, hogy harcos meccs lesz, és így is alakult. Kicsit bosszantó, hogy az utolsó pillanatokban kaptuk az egyenlítő gólt, de ilyen a futball. A Videoton jó csapat, amit ma is bizonyított. Nagy meglepetés nem ért, az történt, amit vártunk. Sajnos, amikor a Videoton a vezetésünk után kénytelen volt kitámadni, ezt nem sikerült kihasználnunk. Hogy melyik csapat a jobb, az majd a visszavágón derül ki: az, amelyik továbbjut.

https://www.youtube.com/watch?v=O-BQsZH_5V8

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik