NB I

VIDEÓ: Gyurcsó nem először volt Gyurcsány

Hajdú B. István végül remek humorral korrigálta bakiját; Gundel Takács nyelve is megbotlott.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Rangadó.hu is beszámolt róla, hogy a kedd esti Videoton – BATE Boriszov Bajnokok Ligája-selejtező első félidejében a köztelevízió M4 csatornájának kommentátora, Hajdú B. István véletlenül Gyurcsánynak nevezte Gyurcsó Ádámot, majd azonnal javította önmagát.

Amikor a szünet után visszakapcsoltak a helyszínre, Hajdú B. ejtett néhány szót a nyelvbotlásáról, az eset videója ugyanis azon nyomban felkerült a legnagyobb megosztóportálra. A kommentátor megjegyezte, szerencsére rengetegen nézik a közmédia sportcsatornáját, hiszen aprócska hibáját rögtön felkapta az internet népe.

https://www.youtube.com/watch?v=R474X00_tUU

És Hajdú B. nem lenne Hajdú B., ha nem egy poénnal zárta volna le az ügyet. Megígérte, ha egyszer alkalma lesz a politikus bármilyen eseményéről tudósítani, biztosan Gyurcsónak nevezi majd. A többi közt ezért ő hazánk egyik legkedveltebb kommentátora. Tévedni emberi dolog, és talán mindnyájan megbocsátunk neki a tévedéséért – írja a sport24.hu.

Egyébként nem ő volt az első, aki a fehérvári támadó nevével „bajba került”. Gundel Takács Gábor a válogatott tavalyi, dánok elleni barátságos meccsén követte el ugyanezt a hibát.

Olvasói sztorik