Nemzetközi foci

Bajner Bálintot több országból is hívják

A Notts Countyt elhagyó légiós azonban egyelőre nem kapott számára megfelelő ajánlatot.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Nem kérdés, hogy a magyar futball egyik megosztó személyisége Bajner Bálint, aki legutóbb az angol harmadosztályú Notts County együttesében szerepelt. A Ferencváros korábbi holland edzője, Ricardo Moniz marasztalta a támadót, ám mivel a csapat kiesett, a korábban az Ipswich-ben és a Borussia Dortmundban is futballozó 24 éves csatár nem akart maradni, és a negyedosztályban játszani.

A robusztus támadó jövőjéről azóta keveset lehetett hallani, ezért a Rangadó.hu megkereste a játékos menedzserét, Paunoch Pétert.

– Többféle lehetőség is felmerült már Bálint jövőjével kapcsolatban, de egyik ajánlat sem volt olyan, ami szakmailag és anyagilag is megfelelt volna. Nem szeretnénk elkapkodni a döntést, vannak további puhatolózások Bajner iránt, úgy gondolom, hogy egy-két héten belül eldőlhet a sorsa. Nagyjából azokból az országból érdeklődnek, ahol ismerik őt. Angliából, Skóciából és Németországból is vannak megkeresések, de például Európa Liga-selejtezőben szereplő csapat is puhatolózott a csatár iránt – mondta a FIFA-licences játékosügynök, Paunoch Péter.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik