Nemzetközi foci

Paris Hiltonnal vacsorázna Bajner

A magyar csatár kedvenc labdarúgója Zlatan Ibrahimovic, példaképe pedig a brazil Ronaldo volt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Villámkérdésekkel bombázta az angol harmadosztályú Notts County magyar légiósát, Bajner Bálintot a fanbookz.com csapata. A válaszokból kiderült, hogy a csatár kedvenc labdarúgója Zlatan Ibrahimovic, mert szereti a hozzáállását, a technikáját, az agresszivitását és az egész személyiségét. A brazil Ronaldo volt az első, aki inspirálta őt a futballistává válásban, gyerekkorában.

Kedvenc étele a sajtos tészta, az angol labdarúgásban pedig a heti két-három meccset, illetve a szurkolókat szereti a legjobban. Ha megváltoztathatna valamit a sportág szabályai közül, akkor nem adna sárga vagy piros lapot az agresszív játékért. Két focis babonája van: az egyik, hogy dupla zoknit húz fel, a másik pedig, hogy egy kicsit mindig elvonul, hogy egyedül legyen.

A kedvenc előadója: Calvin Harris, az edzők közül pedig Jürgen Klopp-pal ismét szívesen együtt dolgozna, illetve José Mourinhóval. Teljesen biztos benne, hogy ha nem futballozna, akkor valamelyik másik sportágat űzné. Végül azt is megtudhattuk, hogy a legszívesebben Paris Hiltonnal vacsorázna együtt.

Olvasói sztorik