Nemzetközi foci

Bajner édesanyja súlyos beteg

Fontos gólt szerzett az angol harmadosztályú Notts County csatára, mégsem lehet boldog.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Harmadik gólját szerezte Bajner a Notts County színeiben, fontos ponthoz juttatta ezzel csapatát, mégsem boldog. Az utóbbi napokban rossz híreket kapott otthonról, édesanyja szervezetében daganatot találtak, műtéti beavatkozásra lesz szükség.

– Örülnöm kéne, de nem tudok, nagyon aggódom az édesanyámért – magyarázta a Borsnaka 24 éves légiós, aki a 78. percben állt be csereként a Barnsley ellen, és a 92. percben egyenlített, találatát pedig anyukájának ajánlotta. – Egy héten belül érkezik meg a szövettani eredmény, addig még azt sem lehet tudni, hogy rosszindulatú daganata van-e, de biztosan műteni kell.

Bajner Bálintot hiába ünnepli csapata, neki sírni volna kedve. Ennek tükrében még nagyobb teljesítmény a gólszerzés, igaz, csapata még mindig kiesőhelyen áll.

– Nem tudom elképzelni, hogy kiessünk – mondta a támadó. – Annyira nem vagyunk gyengék, mint a táblázat mutatja. Ricardo Moniz menedzser felkavarta az állóvizet, az edzéseinken több a technikai tudásra épülő gyakorlat, és a csapatot is jól megszervezte. Habár csak csere vagyok, nem érzek csalódást, mert amikor beállok, a fáradó védők között rendre helyzetbe kerülök. Mostanra szoktam hozzá, hogy az angol harmadosztály még a másodosztálynál is keményebb fizikailag. A könyöklés, a test-test elleni öldöklő küzdelem teljesen megszokott, és a bírók hagyják a durvaság határát súroló megmozdulásokat. Mondjuk engem sem kell félteni, Angliában felszedtem három kiló izmot, így most a 196 centimhez 97 kiló tömeg párosul.

Az Ipswichtől kölcsönben szereplő Bajner szerint a Nottsnak az utolsó négy bajnokijából legalább kettőt meg kell nyernie, hogy bennmaradjon. A jövőjével csak azután kíván foglalkozni.

Olvasói sztorik