Nemzetközi foci

Détári lett Bajner menedzsere

Spanyolországból, Németországból, Angliából és Ázsiából is vannak megkeresései a csatárnak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Hihetetlen elszántsággal és akaraterővel készül itthon a következő bajnoki idényre Bajner Bálint, aki legutóbb az angol harmadosztályú Notts County csapatában futballozott. A Fradi korábbi holland edzője, Ricardo Moniz marasztalta a támadót, ám mivel a csapat kiesett, ő nem szeretett volna a negyedosztályban játszani – írja a Bors.

– Nagyon tanulságos évet töltöttem Angliában, összetettebb játékos lettem, ráadásul ahhoz, hogy fizikailag fel tudjam venni a versenyt a durváskodó védőkkel szemben, muszáj volt megerősödnöm – árulta el Bajner Bálint. – Amikor eljöttem Dortmundból, 89 kiló voltam, most 98 vagyok. Angliában teljesen megszokottak voltak a súlyzós edzések, és a fehérjét is hatalmas dózisban vittük be a szervezetünkbe.

A fiatal csatár a Debrecen válogatott védője, Lázár Pál öccse, Lázár Zsolt erőnléti edző instrukcióit követi. Az amerikai edzésmódszer nagyon bevált Bajnernél.

– Majd’ kicsattanok az erőtől, a robbanékonyságom javult. Sógorommal, Vadócz Krisztiánnal a focis gyakorlatokat is elvégezzük, úgyhogy készen állok egy új kihívásra. Détári Lajos és társa egy spanyol másodosztályú csapat szerződésével kecsegtet, de vannak Ázsiából, a Bundesliga 2-ből és a League One-ból is ajánlataim. Habár az NB I-ből nagy csapatok kerestek meg, tartom magam a véleményemhez, a közeg miatt nem szeretnék itthon focizni.

Bajner édesanyjánál néhány hónapja daganatot diagnosztizáltak, azóta kiderült, hogy rákról van szó.

– Anyunak vastagbélrákja volt, amit sikeresen megoperáltak, ám nem sokkal később kiderült, hogy a mája áttétes, műteni nem lehet, kemoterápiás kezelésekre lesz szüksége. Az egész család nagyon aggódik, de anya nem szeretné sajnáltatni magát, arra kért minket, tegyünk úgy, mintha egészséges lenne. Nagyon bízom benne, hogy meggyógyul – mondta a csatár.

Olvasói sztorik