Nemzetközi foci

„Party is over” – Bajner távozik

Mégsem ajánlott neki új szerződést a Notts County; az angol harmadosztályban maradhat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

„Party is over” – vagyis a bulinak vége – írja a Nottingham Post, amely tudni véli, hogy a Notts County „kultikus hőse”, a magyar Bajner Bálint távozik az angol negyedosztályba kiesett csapattól, hiszen több klub is érdeklődik iránta a harmadik vonalból (League One).

Honfitársunk egyike volt annak a három futballistának, akiket a klub marasztalt a kiesést követően, de az ügynöke, Gary Williams azt mondta a helyi lap érdeklődésére, hogy mégsem ajánlottak új szerződést a csatárnak, ezért most más csapatot keresnek neki.

A 24 éves Bajner januári érkezése alaposan felpezsdítette a klub életét, hiszen magyar „rajongók” ezrei elárasztotta a klub Facebook- és Twitter-oldalát, ezzel a Notts County országos reflektorfénybe került – ráadásul két országban is.

A Borussia Dortmund tartalékcsapatának egykori csatára 26 mérkőzésen három gólt szerzett. Az első győzelmet ért a Leyton Orient ellen, a második pontszerzést jelentett a Scunthorpe ellen, a harmadik alkalommal pedig az utolsó pillanatban egyenlített a Barnsley ellen.

Olvasói sztorik