Nemzetközi foci bajnokok ligája

A walesiek még mindig nem adták fel

A Videoton vezetőedzője szerint az a legfontosabb, hogy győzni tudtak idegenben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A magyar bajnok Videoton FC a keddi első mérkőzésen egy góllal nyert a walesi The New Saints otthonában a Bajnokok Ligája-selejtező második fordulójában. A visszavágót jövő szerdán rendezik Székesfehérváron. Mivel a kapus Braniszlav Danilovics és Filip Pajovics adminisztrációs problémák miatt nem kapott idejében vízumot, a magyar csapat új vezetőedzője, a francia Bernard Casoni azt a 23 éves Gábor Pétert állította a kapuba, aki eddig még NB I-es meccsen sem védett.

A mérkőzés tudósítását, valamint a Rangadó.hu állandó szakértőjének elemzését ide kattintvaelolvashatják! A két edző meccs utáni értékelését a vidi.hu idézte.

Craig Harrison, TNS: – Nem kaptuk mást, mint amit vártunk. A Vidi nekünk esett, folyamatosan megpróbált támadásokat vezetni, jól játszottak az első félidőben, de fegyelmezettek voltunk, nem találtak fogást rajtunk. Nagyon sajnálom, hogy gólt kaptunk, mert nem volt benne a játékban. Azon az átlövésen kívül a második félidőben nem nagyon volt helyzete az ellenfélnek, a kapusunknak nem sokszor kellett közbeavatkoznia. Egészen a lefújásig reméltem, hogy betalálunk, sajnos nem sikerült. Most is úgy gondolom, hogy megvan az esélyünk a továbbjutásra. Nehéz lesz, de ha hiszünk magunkban, sikerülhet.

Bernard Casoni, Videoton: – Az egygólos idegenbeli győzelem jó eredmény a Bajnokok Ligájában. Jó első félidőt játszottunk, sok helyzetünk volt a gólszerzésre. A második félidőben már nehezebben kerültünk helyzetbe, de megtettünk mindent, hogy gólt szerezzünk, és ez végül sikerült is. Természetesen ennél jobban szeretnénk játszani a jövőben, de ez volt az első meccsünk a BL-ben, a lényeg pedig az, hogy nyertünk. Nem volt sok lehetőségünk az összeállítás terén a meccs előtt, azt is tudjuk, hogy csatár nélkül nem könnyű játszani, az egygólos győzelem ilyen körülmények között jónak mondható.

https://www.youtube.com/watch?v=QFAOAjChwkw

Olvasói sztorik