Nemzetközi foci bajnokok ligája

Öt hiányzója lesz a Videotonnak

Feczesin és Maréval sérülés, Danilovics, Pajovics és Ivanovszki adminisztrációs okok miatt nem lép pályára.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Július 14-én kedden, magyar idő szerint 20 órától (helyi idő szerint 19 órától) a walesi The New Saints otthonában lép pályára a Videoton a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében.

A magyar együttes hétfőn reggel busszal indult a Liszt Ferenc repülőtérre, majd repülővel ment tovább Manchesterbe. A charterjárat kora délután landolt az angol városban, ahonnan a csapat busszal tette meg a hátralévő utat a mérkőzés helyszínére, a walesi-angol határ angliai felén lévő Oswestrybe (a TNS a walesi Llansantffraid és az angliai Oswestry közös klubja, a stadionja utóbbi városban van) – írja a klub honlapja.

A Vidi 18 fős kerettel indult útnak a Bajnokok Ligája-selejtezőre. A Szuperkupa-meccsen a bokájára rúgást kapó Feczesin Róbert és az egyik edzésen húzódást szenvedett Rémi Maréval sérülése nem jött rendbe, míg Braniszlav Danilovics, Filip Pajovics és Mirko Ivanovszki adminisztrációs problémák miatt nem kapott időben vízumot, így Bernard Casoni velük nem számolhat a walesi bajnok elleni összecsapáson.

A dolog pikantériája, hogy Danilovics kiesésével a Videoton kapuját a 23 éves Gábor Péter vagy a 18 éves Gyánó József fogja védeni. És hát, csatár sem nagyon maradt a keretben.

A Videoton FC kerete:
Gábor Péter, Gyánó József, Szolnoki Roland, Heffler Tibor, Juhász Roland, Paulo Vinícius, Lang Ádám, Fejes András, Pátkai Máté, Simon Ádám, Dinko Trebotics, Kees Luijckx, Kovács István, Gyurcsó Ádám, Koltai Tamás, Filipe Oliveira, Marko Pajac, Sejben Viktor

A visszavágót július 22-én, szerdán 20.30-tól játsszák a csapatok a Sóstói Stadionban.

Olvasói sztorik