Nemzetközi foci

Walesbe utazik a Videoton

BL-selejtező: a The New Saints kettős győzelemmel búcsúztatta a B36 Torshavn együttesét.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kedden este kiderült, melyik csapattal játszik a Videoton a Bajnokok Ligája-selejtező második fordulójában.

A walesi bajnoki The New Saints együttese már az idegenbeli első mérkőzésen is győzött (2-1) a feröeri B36 Torshavn ellen, a hazai visszavágót pedig 4-1-re nyerte meg, úgyhogy kettős győzelemmel lépett tovább.

A Videoton elleni párharc első mérkőzése július 14-én, magyar idő szerint 14 órakor kezdődik Oswestryben. A visszavágót egy héttel később rendezik.

A székesfehérváriak francia vezetőedzője a helyszínen tekintette meg a visszavágót, és a látottakról a lefújást követően a vidi.hu oldalon beszélt.

– Nagyon hasznos volt, hogy a helyszínen tekintettem meg a visszavágót. A walesiek továbbjutása egy percig sem forgott veszélyben, végig kézben tartották a meccset. Sok helyzetet sikerült kidolgozniuk, és lőttek négy gólt is. Wilde, aki az első meccsen a kilencvenedik percben győztes gólt lőtt, ezúttal mesterhármast szerzett. Rá nagyon oda kell figyelnünk, mert jó érzéke van a góllövéshez, igaz, már nem fiatal futballista. Komolyan kell a TNS ellen készülnünk, és a két mérkőzést is komolyan kell vennünk, egyáltalán nem szabad lebecsülni a walesi csapatot – nyilatkozta Bernard Casoni.

Olvasói sztorik