Nemzetközi foci bajnokok ligája

Már idegenben eldönti a Videoton?

A fogadóirodák szerint a magyar bajnok győzelmét hozhatja a The New Saints elleni BL-selejtező.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Kedden 20 órától a walesi The New Saints vendégeként kezdi meg idei Bajnokok Ligája-szereplését a Videoton. A magyar címvédő kiemeltként várta a sorsolást, és papíron az egyik leggyengébb riválist kapta a második körben: a walesi együttes már az első selejtező fordulóban is pályára lépett, és a feröeri B36 Tórshavn ellen jutott tovább.

Úgy tűnik, a szakértők szerint is nagy lehet a különbség a két csapat között a magyar fél javára: mint az a fogadóirodák ajánlataiból is kiderül, idegenben is a magyar bajnokot tartják az esélyesebbnek, igaz, vendégként érezhetően egyik portálnál sem számít abszolút favoritnak.

A nevesebb irodáknál szinte kivétel nélkül kétszeres pénzt ér a magyar fél sikere, míg a hazai győzelmet 2.6-es szorzóval kínálják. Döntetlen esetén lehet a legnagyobb pénzt akasztani; 3.2–3.5-szörös összeget is hozhat a konyhára.

Vannak bátrabb fogadóoldalak is, ahol igencsak megugrott a walesi siker szorzója: találtunk 3.95-ös, sőt 4.2-es hazai szorzót is, vagyis kijelenthető, a többség minimális esélyt lát arra, hogy vereséggel kezdje meg szereplését a Videoton. Érdekesség azonban, hogy abszolút favoritnak mégsem mondható a magyar csapat: a vizsgált fogadóoldalaknál minden esetben legalább 1.75-ös pénzt ér a sikere.

Összességében a magyar sikerre mintegy 51.5 százalék esélyt látnak a fogadóirodák, míg a döntetlen 28.5, a walesi győzelem pedig húsz százalék környéki értékkel fut a szakértőknél. Kérdés persze, hogy miként módosulnak ezek annak függvényében, hogy a magyar bajnok vízumproblémák és sérülések miatt újonc kapussal és rutinos csatár nélkül vág neki az összecsapásnak.

Olvasói sztorik