Nemzetközi foci

Tőzsért nem érinti a Parma csődje?

Egy angol lap szerint a magyar középpályás az élvonalba feljutó Watford játékosa marad.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Kedden a Rangadó.hu is beszámolt róla, hogy hivatalosan is csődbe ment az olasz élvonaltól búcsúzó, (papíron) Tőzsér Dánielt is foglalkoztató FC Parma, amely a következő idényben a Serie B-ben sem indulhat. Mint ismert, a magyar válogatott játékos az előző idényt kölcsönben az angol Watford együttesénél töltötte, amely a következő szezonban a Premier League-ben szerepel majd. A Parma csődje után szinte biztosra vehető, hogy a középpályás szabadon igazolhatóvá válik.

Teljesen mást állít azonban egy angol lap: a watfordobserver.co.uk cikke szerint a Parma csődje nem befolyásolja honfitársunk jövőjét az angol klubnál, ugyanis tavaly nyáron a felek kétéves kölcsönszerződésben állapodtak meg, amely az olasz csapat pénzügyi gondjai ellenére is érvényes.

Az észak-itáliai klub ellen életbe lépett a csődeljárás, mert képtelenek kezelni a 22.6 millió eurós adósságukat. A következő szezonban csak a Serie D-ben indulhatnak. Az angol portál cikke hangsúlyozza, hogy honfitársunk kétéves kölcsönszerződése a pármaiak csődje ellenére sem bontható fel, vagyis nem veszíti érvényét. A Watfordnak a harmadik év elején lehetősége lesz közvetlenül megvásárolni Tőzsér játékjogát.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik