Nemzetközi foci

Bogdán első számú kapus lesz Liverpoolban?

Egy szavazás szerint a szurkolók többre tartják a magyar kapust a biztos tartalék szerepénél.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Egy angol honlap elemzője cikket írt a Liverpool által szerződtetett magyar kapusról, Bogdán Ádámról. A the4official.netoldalon található írás már a címében felteszi a kérdést a válogatott kapussal kapcsolatban: több, mint második?

A szerző nem kevesebbet állít, mint hogy Bogdán Ádám a képességei alapján többre hivatott a kispados szerepnél a Premier League egyik legnépszerűbb klubjában, és akár ki is szoríthatja a csapatból a jelenlegi kezdőkapust, a belga Simon Mignolet-t.

A cikkhez szavazás is társul, és a jelek szerint a szurkolók jelentős része osztozik a szakíró véleményében, ugyanis a voksolók 62 százaléka egyetértett azzal, hogy Bogdán veszélyt jelenthet Mignolet pozíciójára a kezdőcsapatban. Húsz százalék továbbra is sajnálja, hogy nem egy híresebb kapust igazolt a Pool, míg 18 százalékuk szerint Bogdán pont arra jó, amire hozták, és megmarad második számú kapusnak.

Bogdán Ádám a múlt héten, nyolc év boltoni légióskodás után írta alá szerződését az angol bajnokságban legutóbb várakozáson alul szereplő vörösökhöz.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik