Nemzetközi foci

Bogdán elbúcsúzott a Boltontól

„Kedves emlékek fűznek mindenkihez, ami nagyon nehézzé teszi a távozást” – írta a kapus.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Az angol élvonalbeli Liverpool csapatába igazoló Bogdán Ádám nyílt levélben búcsúzott el a másodosztályú Bolton Wanderers szurkolóitól és alkalmazottaitól. Nyolc évet töltött ott, ami egy hazai játékostól is nagy szó lenne manapság, egy légióstól pedig még inkább az. Üzenetét a klub honlapjántették közzé.

„Szeretnék köszönetet mondani a Bolton Wanderersnek, amiért lehetőséget adott arra, hogy teljesítsem az álmomat, és profi labdarúgóvá váljak Angliában. Nyolc éve kerültem a Boltonhoz, amely segített azzá a játékossá válni, aki ma vagyok.

Köszönetet kell mondanom az összes edzőnek, akivel együtt dolgoztam a klubnál töltött időszakom alatt, mivel mindegyikük hozzátett valamit a játékomhoz. Hatalmas köszönet jár a szurkolóknak is. Kedves emlékek fűznek mindenkihez, ami nagyon nehézzé teszi a távozást.

Azonban fantasztikus lehetőséget kaptam az élettől azzal, hogy a Liverpoolba igazolhatok, szeretném ebből a legtöbbet kihozni. Nagyon várom karrierem következő fejezetét, de sosem felejtem el a Boltonnál eltöltött időt.

A klubbal kapcsolatban álló összes embernek a legjobbakat kívánom.”

Olvasói sztorik