Nemzetközi foci

Bogdán Ádám leigazolásán vitatkoznak a szurkolók

A pénteki bejelentés meglehetősen nagy vihart kavart az interneten a Liverpool-drukkerek körében.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Felemásan fogadják a Liverpool-szurkolók Bogdán Ádámot. Vannak, akik szerint felesleges volt leigazolni, mások az új Manuel Neuert látják benne – írja azorigo.hu.

A Liverpool a hivatalos Facebook-oldalára is kitette a hírt, amely szerint szerződtette a magyar kapust, akinek lejár a szerződése a Boltonnál, így ingyen került a csapathoz. Vannak, akik egyszerűen csak jobb kapusnak tartják, mint a jelenlegi második számút, az ausztrál Brad Jonest, hiszen az jelen állás szerint egyértelműnek tűnik, hogy nem a kezdőkapus Simon Mignolet helyére igazolták.

„Jonesnál jobb és fiatalabb is. Ingyen jött, nem értem, mi baj van ezzel az igazolással” – írta egy hozzászóló. Válaszul ezt kapta: „Azt mondjátok, hogy nem rossz üzlet, mert jobb Jones-nál. Hát nála még én is jobb vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy jó igazolás lennék. Az a jó igazolás, aki jobb Mignolet-nál.”

Egy másik drukker: „Nem hiszem, hogy elégedettek lehetnek a klubnál azzal, hogy szerződtettek egy kapust, aki még a Championshipben sem tudott maradandót alkotni.” Erre válaszolva egy Bolton-szurkoló megvédte Bogdánt: „Ez nem igaz, hogy nem tudott maradandót alkotni. Az első számú kapusunk volt, az év legjobb játékosa volt a Boltonnál, azt akartuk, hogy maradjon, de nem tudtunk megegyezni a fizetéséről.”

A selection of the best images from Hungarian international Adam Bogdan's eight-year career at Bolton Wanderers.#BWFC

Posted by Bolton Wanderers Official on 2015. június 12.

Valaki belinkelte azt a videót, amelyen a Liverpool elleni 0-0-ra végződött meccsen Bogdán fantasztikusan védett, bizonyítva, hogy jó döntés volt őt szerződtetni. Találhatunk azonban egy másik videót is a hozzászólások között, amelyen a hollandok elleni 8-1-es vereség látható. Azt írták hozzá, hogy „Bogdán nem rossz kapus, de ha klasszis játékosok ellen kell helytállnia, ahhoz kevés. Itt például több gólban is benne volt.”

A következő hozzászólás: „Ádám remek választás a második számú kapus posztjára. Nagyon kevesen vannak, akik el tudják fogadni ezt a szerepet, és nyugodtan ülnek a kispadon, várva arra, hogy megmutathassák magukat.”

Milner és Ings után Bogdán a Liverpool harmadik nyári szerzeménye, mindannyian ingyen érkeztek, erre utalt egy hozzászóló: „Azt hittem, a Liverpool a legjobb négybe vágyik jövőre, és nem a kiesés ellen akar majd harcolni ezekkel az ingyen igazolásokkal.”

„Üdv a Liverpoolnál. Az új Neuer” – áll egy rövid, de annál inkább lényegre törő hozzászólásban.

Olvasói sztorik