Nemzetközi foci

Bogdán Ádám ma aláír Liverpoolban

Angol lapértesülések szerint csupán órák kérdése, hogy pont kerüljön a válogatott kapus ügyének végére.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Daily Mail cikke szerint a Liverpool célegyenesbe ért a Bolton kapusa, Bogdán Ádám ingyenes megszerzésével kapcsolatban. A kapus szerződése lejárt az angol másodosztályú klubnál, és nyolc szezont követően távozik. Az átigazolásra már pénteken sor kerülhet – írja a lap, bár honfitársunk ma Budapestről Helsinkibe repül a válogatottal…

A magyar játékos már 2007 óta tagja a Boltonnak, de az előző szezonban hosszú ideig sérült volt, ezért kevés meccsen védhetett. Ez a cikk is megerősíti, hogy a vörösöknél második számú kapusként, Simon Mignolet cseréjeként számítanak rá. Akkor keltette fel a klub figyelmét, amikor bravúrosan védett a két együttes januári FA Kupa-meccsén (0-0).

A liverpooli kapusok közül Brendan Rodgers és Brad Jones távozik, Danny Ward pedig még túlságosan fiatal. Bogdán lesz a harmadik játékos, aki idén nyáron aláír a Liverpoolhoz, eddig James Milner és Danny Ings szerződtetését jelentették be.

A Liverpool Echo cikke szerint Bogdán várhatóan az elkövetkező napokban csatlakozik új csapata keretéhez, de az átigazolását valóban a következő 24 órában véglegesíthetik. Az Anfield Roadra költözése már nagyon közelinek tűnik.

Olvasói sztorik