Nemzetközi foci

Kezdődik az U20-világbajnokság

A magyar válogatott az első meccsnapot megelőzően megismerkedett a stadionnal.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Vasárnap délután New Plymouthban, a hétfői mérkőzés helyszínén vezetett edzést Bernd Storck a magyar U20-as válogatott tagjainak. A sportigazgató egyórás, pörgős gyakorlást vezényelt az Észak-Korea elleni első találkozót megelőzően – írja az MLSZ honlapja.

A hivatalos, nyilvános tréninget sajtótájékoztató előzte meg a stadionban, amelyen a német szakember elmondta: a keret tagjai elvégezték az elmúlt időszakban a szükséges munkát, és készen állnak a világbajnokságra.

– A keretbe több fiatal tehetség is bekerült március óta, így ez a gárda a jövő csapata. Számunkra nincs veszítenivaló, hiszen a világ legrangosabb korosztályos eseményén veszünk részt. Az első találkozó nagyon fontos számunkra, a jó kezdés meghatározó egy ilyen tornán – válaszolt a magyar válogatott céljait firtató újságírói kérdésre Bernd Storck.

Azt is elárulta, a mieink legnagyobb erőssége, hogy az egyéni képességek jól egészítik ki egymást, és a számos tehetséges játékos igazi csapatként tud teljesíteni.

– Az egyestől a huszonegyes számú játékosunkig mindenkinek örömmel szavazok bizalmat, mert elégedett vagyok a felkészülés során mutatott hozzáállással – fogalmazott a szakember.

Az Észak-Korea elleni találkozó hétfőn, magyar idő szerint reggel 6 órakor kezdődik, és a Duna TV élőben közvetíti.

Olvasói sztorik